Om oss

Vismarlöv är en gammal by mitt ute på den skånska landsbygden i skärningspunkten mellan Klågerup och Genarp och Svedala och Staffanstorp

Där finns vi med Vismarlövs Café & Bagarstuga. Fastigheten som började byggas 2008 består till stora delar av återvunnet material från rivna gamla hus i närområdet. Likaså är inredningen gammal och kommer från en lång tids samlande. I anslutning till huset har vi en stor blommande trädgård med damm och ankor och dit tar man med sig en picnickorg från caféet.

Den 1 juli 2010 öppnades portarna och de första gästerna kunde tas emot i caféet och butiken. Carina Levin som driver verksamheten hade ambitionen att skapa en samlingsplats för människor, gamla som unga. Där skulle man i gammaldags och hemtrevlig miljö kunna få kaffe med hembakat eller en matig smörgås på vårt stenugnsbakade matbröd.

Allt som bakas hos oss – matbröd, kaffebröd, kakor, spettekakor – används i caféet eller säljs i butiken. Där återfinns även våra egentillverkade marmelader, olika sorters saft och senap samt honung från vår egen bigård. Det hantverksmässiga och naturliga är viktigt för oss och vi strävar efter att i största möjliga mån använda närproducerade och ekologiska råvaror i vår tillverkning.

Hjärtligt välkommen

för en stund i en hemtrevlig miljö.

Butik:
Tisdag-söndag 07.00-17.00

Café:
Tisdag-Fredag 11.00-16.00
Lördag-Söndag 09.00-17.00